5. profesní setkání magazínu Best Of 6/2013


5. profesní setkání magazínu Best Of
12.06.2013 09:11 | Michaela Lejsková

Podstatou každého profesního setkání je příležitost k osobnímu setkání lidí vynikajících ve svých profesích, kteří poskytli rozhovory internetovému profesnímu magazínu Best of. Nejinak tomu bylo i v případě v pořadí již 5. profesního setkání, které se konalo 11. 6. 2013 ve 12:00 hodin. Původním místem konání měla být restaurace Žofín Garden na pražském Slovanském ostrově. Řízením osudu a kvůli zvednuté hladině řeky Vltavy se místem konání nakonec staly prostory ZOOM Unigue Place v Kongresovém centru na Vyšehradě s famózním výhledem na Prahu. Video záznam najdete zde: http://www.youtube.com/watch?v=nCIGwA2Wr0Y&feature=youtu.be

5. profesní setkání magazínu Best Of

O svižný průřez hudebními žánry a nástroji se postarali šansoniérka Renata Drössler v doprovodu pianisty Václava Tobrmana, zpěvák Ondřej Ruml, trumpetista Vlado Kumpan, na skotské dudy zahrál Václav Rout a s kapelou AloTrium vystoupil houslista Michael Hejč.

5. profesní setkání magazínu Best Of

Hosté si po celý čas mohli prohlížet rozličné profesní prezentace.

5. profesní setkání magazínu Best Of

Shlédnout výtvarné práce Renaty Olšové, bytový design Dany Maršálové, seznámit se s oblastí financí s ekonomem Pavlem Kohoutem, poradit se o daních s Daňařem roku 2011 a 2012 Petrem Frischem, astrologický koutek pro účastníky připravil Richard Stříbrný.

5. profesní setkání magazínu Best Of

Hosté si mohli popovídat o zdolávání osmitisícovek s horolezcem Radkem Jarošem u výstavy jeho fotografií , či nahlédnout do fotografického umění Jadrana Šetlíka. Záchranná zdravotní služba z Kladna nabídla přítomným mmj. i možnost vyzkoušet si resuscitaci. Ženy v podnikání přišla podpořit Eva Vašková se svým týmem a projektem ŽENY s.r.o. Automobily a vše okolo nich prezentoval Autosalon Klokočka, který vystavil nový model vozu Škoda Octavia a vozy značky AUDI a Volkswagen.

5. profesní setkání magazínu Best Of

Svůj prostor měl také chovatel Šimon Vorel, jenž je jedním z dodavatelů masa pro firmu O.C.G. Společně s šéfkuchařkou Stáňou Markovou z pražské restaurace Žofín Garden měli pod taktovkou velmi chutný brunch pro všechny hosty. Cinkot skleniček se zlatavým, růžovým či červeným mokem zazníval od degustačního koutku vinařství Chateau Lednice. Prostor dostala rovněž pánská móda – zakázkové krejčovství Mejta Zlín v čele s Jaroslavem Mejtou – a dámská móda Vici Fashion, kterou představila Světlana Jelenová.

5. profesní setkání magazínu Best Of

Zájemci o zjištění svého původu měli příležitost zapátrat po svých předcích u stánku věnovanému forenzní genetice a pohovořit s forenzním genetikem Danielem Vaňkem. Vyčerpávající program doplnily energetické nápoje SCHOCK, které nabídl k ochutnání Michal Bajaja.

5. profesní setkání magazínu Best Of

V rámci 5. profesního setkání byl podpořen UNICEF ČR, na jehož podporu věnovali k zakoupení své knihy autoři Pavel Kohout, Sylva Lauerová, Eva Vašková, Karel Havlíček a Radek Jaroš.

5. profesní setkání magazínu Best Of

O projektu promluvila výkonná ředitelka UNICEF ČR Pavla Gomba.

5. profesní setkání magazínu Best Of

5. profesní setkání se konalo za laskavé podpory Pavla Kohouta, ředitele pro strategii akciové společnosti Partners Financial Services a předsedy představenstva investiční společnosti Partners, člena Národní ekonomické rady vlády, ekonomického publicisty, autora a také fotografa.

5. profesní setkání magazínu Best Of

Projekt podpořil rovněž držitel titulu Daňař roku 2010 a 2011, jediný specialista na osobní daně a daňová řízení, majitel společnosti Pro Factum Consulting s. r. o. Petr Frisch, firma NO1 Laschdistributor unikátních přípravků na podporu růstu a regeneraci řas zastoupenáMiroslavem Opltem. Partnerem 5. profesního setkání byl též Autosalon Klokočka, který patří mezi největší autorizované prodejce vozů značek Volkswagen, Audi, SEAT a ŠKODA v České republice, je specialistou na prodej nových a ojetých vozů a nabízí svým zákazníkům profesionální servisní, nehodové a další služby.

5. profesní setkání magazínu Best Of

Dále firma O.C.G. s.r.o., tradiční dodavatel masa především z českých chovů a od malých farmářů s několikaletou historií, pod vedenímOldřicha Straky. Firma dodává čerstvé chlazené maso v kuchyňské úpravě do restaurací, firem i domácností nejpozději do 48 hodin od objednání. Dalším z významných partnerů profesního setkání byla společnost Zátiší Group, restaurace Žofín Garden. Poděkování patří majiteli, Sanjivu Surimu, a manažerovi restaurace Tomáši Větrovcovi a jeho týmu.

5. profesní setkání magazínu Best Of

5. profesní setkání dále podpořili: Lubomír Rákos, majitel firmy na výrobu huminových látek AMAGRO, pánské zakázkové krejčovství Mejta Zlín.

5. profesní setkání magazínu Best Of

Firma Al-Namura, spol.s.r.o. – nápoje SCHOCK, vinařství Chateau Lednice, butik Vici Fashion, projekt ŽENY s.r.o.

5. profesní setkání magazínu Best Of

Mediální záštitu nad profesním setkáním převzali: agentura Kloboukfilm, magazín BYZMAG, portál Top Tep, lifestylový magazín TopLife, internetový magazín Doma.nova.cz, luxusní měsíčník Royal Report, magazín pro stylové muže Menstyle a Prague Leaders Magazine, který zastupoval Benke Aikell.

5. profesní setkání magazínu Best Of

Jako již tradičně se pořadatelka rozhodla některého z profesionálů významně ocenit. Tentokrát jím byl moderátor setkání Petr Vichnar, jenž bude mít v letošním roce k oslavě další důvod a tím je blížící se šedesátka.

5. profesní setkání magazínu Best Of

„Stejně jako horolezec Jaroš zdolával svých čtrnáct osmitisícovek, určitým zdoláním profesních vrcholů byly pro Petra Vichnara čtrnáctery olympijské hry, které komentoval. Rozhodla jsem se zjistit, zda takovou kariéru ještě unese a podrobit ho zatěžkávací zkoušce. Pozvala jsem čtrnáct olympijských medailistů, kteří v čele s vlajkonošem přišli, aby pověsili moderátorovi svoje medaile na krk. Petr je samozřejmě unesl a současně se mu před očima promítly vzpomínky na všechny olympijské hry. Všichni vrcholoví sportovci mu tak dali současně najevo, že byl součástí týmu a že si jeho práce váží,“ komentuje pořadatelka Michaela Lejsková, které se do poslední chvíle dařilo překvapení před Petrem Vichnarem utajit.

5. profesní setkání magazínu Best Of

Petra Vichnara přišli ocenit tito olympionici: vlajkonoš české olympijské výpravy z Londýna 2012, badmintonista Petr Koukal, kanoista Jaroslav Volf (2004 Athény – bronz, 2008 Peking –stříbro)

5. profesní setkání magazínu Best Of

veslař Václav Chalupa (1992 Barcelona – stříbro), jachtařka Lenka Šmídová (2004 Athény – stříbro), veslař Oldřich Svojanovský (1972 Mnichov – stříbro, 1976 Montreal – bronz), vodní slalomářka Štěpánka Hilgertová (1996 Atlanta – zlato, 2000 Sydney –zlato), veslař Pavel Svojanovský (1972 Mnichov – stříbro, 1976 Montreal – bronz), vodní slalomář Ondřej Štěpánek (2004 Athény – bronz, 2008 Peking – stříbro)

5. profesní setkání magazínu Best Of

hokejový brankář Jiří Holeček (1972 Sapporo – bronz, 1976 Innsbruck – stříbro), běžkyně na lyžích Kateřina Neumannová (1998 Nagano – stříbro, 1998 Nagano – bronz, 2002 Salt Lake City – stříbro 2x, 2006 Turín – zlato, 2006 Turín – stříbro), hokejista Jan Klapáč (1964 Innsbruck – bronz, 1968 Grenoble – stříbro), skifařka Mirka Knapková (2012 Londýn – zlato)

5. profesní setkání magazínu Best Of

hokejový brankář Dominik Hašek (1998 Nagano – zlato, 2006 Turín – bronz), kvůli náhlé nemoci předávala jednu z medailí za hokejistu Martina Procházku (1998 Nagano – zlato) pořadatelka Michaela Lejsková.

5. profesní setkání magazínu Best Of

Ceremoniál uzavřela gymnastka Věra Čáslavská (1964 Tokio – zlato 3x, stříbro 1x, Mexico City – zlato 4x a stříbro 2x, 1960 Řím – stříbro), která se po čtyřtýdenním pobytu v nemocnici objevila poprvé na veřejnosti. „Ležela jsem s vyhřezlou plotýnkou a zlomeným obratlem, ale ne zlomeným duchem, dala jsem všechnu vůli do zlepšení svého zdravotního stavu, abych mohla přijít. Pozvání jsem přijala s nadšením, protože mám Petra velmi ráda a nápad mě nadchnul.“

5. profesní setkání magazínu Best Of

Všichni olympionici své medaile pro tuto příležitost pouze zapůjčili. Petr Vichnar si však mohl ponechat dárek, který je světovým unikátem a jehož majitelem může být pouze držitel zlaté olympijské medaile z Mexico City – památeční vavřínovou snítku, kterou Věra Čáslavská dostala za své vítězství v roce 1968. Oceněný Petr Vichnar neskrýval dojetí a při svém poděkování dodal: Takhle mě ještě nikdo nedostal, byl jsem úplně v šoku. Nejdříve mi přišlo nepatřičné, abych měl na krku medaile, o které jsem se nezasloužil já sám, ale pak jsem pochopil, co to gesto znamená a začal jsem si to užívat.“ K dárkům přibyl také jeden za profesní magazín Best of – zarámovaná fotografie Petra s manželkou, kterou při příležitosti focení pro jeho profesní rozhovor zhotovil fotograf Robert Vano.

5. profesní setkání magazínu Best Of

5. profesní setkání uspořádala Michaela Lejsková, šéfredaktorka a majitelka profesního magazínu Best of. Poděkování patří celému pořadatelskému týmu, který z většiny tvoří také kolektiv redakce magazínu.

 

Foto: Jaroslav Tatek a Lukáš Hanusek

 

Mediální výstupy spojené s profesním setkáním:

Česká televize: http://www.ceskatelevize.cz/porady/10326274735-ctyrka/ 

Menstyle – Petra Vichnara ocenilo čtrnáct olympioniků: http://www.menstyle.cz/petra-vichnara-ocenilo-ctrnact-olympioniku.html

IDNES: http://revue.idnes.cz/adam-vojtek-uz-umi-tata-zpevak-brano-polak-prisel-v-kosili-od-krve-pyx-/lidicky.aspx?c=A130611_194116_lidicky_ved

Menstyle – Oběd s profesními špičkami: http://www.menstyle.cz/obed-s-profesnimi-spickami-.html

YouTube, autor  Yngland: http://www.youtube.com/watch?v=ZgaHCm8cOwk

Magazín Sedmička: http://sedmicka.tyden.cz/rubriky/brano-polak-zachranil-krvacejici-zenu-v-metru_273094.html

Prima Style: http://style.iprima.cz/celebrity/zkrvaveny-brano-polak-zachranil-duchodkyni

SUPER.CZ: http://www.super.cz/181419-to-budete-koukat-cesky-horolezec-ktery-prisel-o-vetsinu-prstu-u-nohou-drzi-hodne-choulostivy-rekord.html

Top Tep – Olympiáda je o kolektivu: http://toptep.cz/olympiada-je-o-kolektivu-ujistili-sportovci-petra-vichnara.html

Galerie fotografií na Facebooku: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.540175116019794.1073741849.176707782366531&type=1

Fotobanka: http://www.foto-report.cz/2013/06/setkani-best-of-11-6-2013/

NOVA DOMA.CZ: http://doma.nova.cz/clanek/celebrity/jovanka-vojtkova-kdo-nezarli-je-nejaky-divny.html

Foto Feli: http://www.foto-felli.cz/products/a11-6-2013-6-profesni-setkani-magazinu-best-of/#!

Rozhovor s Petrem Vichnarem:  http://www.ibestof.cz/media-a-literatura/petr-vichnar-%E2%80%93-sportovni-redaktor-a-komentator.html

Menstyle – Chystáte se na polední brunch?:  http://www.menstyle.cz/jak-se-stylove-obleci-na-brunch.html

Top Tep – Oběd s profesními špičkami: http://toptep.cz/na-obede-s-profesnimi-spickami-to-bylo-5-profesni-setkani-magazinu-best-of.html

Next Foto: http://ns2.nextfoto.cz/?page=galerie-detail&id=948&nazev=party-casopisu-best-of&str=2

Magazín Elita: http://www.magazinelita.cz/clanek/5094-zakrvaceny-brano-polak-na-vysehrade/

Magazín Elita – Věra Čáslavská: http://www.magazinelita.cz/clanek/5096-vera-caslavska-best-of-ceskeho-naroda/

VIP zprávy TV Prima, 7:02 minuta: http://play.iprima.cz/iprima/380145/6037

SUPER.CZ:  http://www.super.cz/182456-figura-jako-lusk-a-to-jovanka-vojtkova-porad-jeste-koji-devitimesicniho-syna.html

SUPER.CZ - outfity: http://www.super.cz/181630-jako-rozkvetla-zahrada-kouknete-jake-kreace-si-oblekly-slavne-ceske-zeny-na-odpoledni-party.html

Magazín Rozhledna – profesní setkání: http://webmagazin.cz/index.php?stype=all&id=13271

Web magazín: http://www.webmagazin.cz/index.php?stype=all&id=13270

Kloboukfilm: http://www.kloboukfilm.cz/cerven-2013/

Noviny Český směr: http://www.csnoviny.cz/index.php/kultura/item/221-petr-vichnar-v-oblezeni-14-ti-olympioniku

Top Report:  http://www.topreport.cz/clanek.php?clanek=2656

Celebrity Time: www.celebritytime.cz/petr-vichnar-v-oblezeni-14-ti-olympioniku/

Prague Leaders Magazín: http://www.leadersmagazine.cz/2013/06/24/leaders-magazine-issue-32013-2/#.Ucy5YztSh7c

Magazín Elita: www.magazinelita.cz/clanek/5106-5-profesni-setkani-magazinu-best-of/

Menstyle – dress code Business Casual: www.menstyle.cz/kdo-z-koho-kdyz-jde-o-dress-code-business-casual-.html  

ŽENY S.R.O. – reportáž:  www.zenysro.cz/#!detail/blogy/634/5.-profesni-setkani

NICE magazín: http://www.nicemagazine.cz/rubriky/moda-prehlidky-miss/fotoreporty/5-profesni-setkani-magazinu-best-of

MENHOUSE magazín: http://www.menhouse.cz/menhouse-clanek-536-Osobnost-5.-profesni-setkani-magazinu-Best-Of

NOVA DOMA.CZ: http://doma.nova.cz/clanek/celebrity/bajecna-zabava-u-prilezitosti-5-setkani-profesniho-magazinu-best-of.html

BYZMAG magazín pro podporu v podnikání (listovací verze): https://cs.publero.com/search?q=byzmag

BYZMAG: www.byzmag.cz

DAILY: www.daily.cz/7097141/5-profesni-setkani-magazinu-best-of.aspx

FREEAGENCY video: http://www.frequency.com/video/5-profesn-setkn-magaznu-best-of-62013/102200996

KPSS5 článek: http://www.kpss5.cz/clanek/369-vera-caslavska-best-of/

Web Renaty Olšové AURA AEON:  http://aura-aeon.cz/kalendar-akci-media/Media/24

YOUREPORT: http://www.yourepeat.com/watch/?v=ZgaHCm8cOwk

Reportáž v magazínu TopLife: www.itoplife.cz

Profashion (listovací verze): https://cs.publero.com/title/profashion/7-8-2013

Profashion: www.profashion.cz

YouTube, oficiální reportáž:  http://www.youtube.com/watch?v=nCIGwA2Wr0Y&feature=youtu.be

VIMEO.COM, video spot: http://vimeo.com/68523430#at=0

Royal Report: www.royalreport.cz

Video Word Online: http://www.videoworldonline.eu/video/nCIGwA2Wr0Y/5-profesni-setkani-magazinu-best-of-62013-wwwibestofcz.html

 

 

 

5. profesní setkání magazínu Best Of
Reportáž z Leaders Prague Magazín 6/2013
Reportáž v magazínu BYZMAG 7/2013
BYZMAG
BYZMAG
Reportáž v magazínu TopLife www.itoplife.cz
5.profesní setkání, TopLife
Profashion 30/7/2013
Profashion
Profashion
Royal Report 8/2013
Royal Report, 5. profesní setkání
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
5. profesní setkání magazínu Best Of
BYZMAG
BYZMAG
5.profesní setkání, TopLife
Profashion
Profashion
Royal Report, 5. profesní setkání

Komentáře



Kategorie
Příbuzné články
Backstage 10/2019
Backstage 10/2019

28.10.2019 | Backstage fotografie – produkce profesního magazínu Best of realizovaná 18. října 2019 v hotelu ...


Backstage 5/2019
Backstage 5/2019

15.06.2019 | Backstage fotografie – produkce profesního magazínu Best of realizovaná 29. května 2019 Focené ...


10. setkání profesionálů magazínu Best of
10. setkání profesionálů magazínu Best of

20.05.2019 | Společenské setkání lidí vynikajících v různých profesích se uskutečnilo v nově otevřeném ...


Backstage 2/2019/2
Backstage 2/2019/2

15.02.2019 | Backstage fotografie – produkce profesního magazínu Best of realizovaná 7. února 2019 foto Honza ...


Backstage 2/2019
Backstage 2/2019

03.02.2019 | Backstage fotografie – produkce profesního magazínu Best of realizovaná 1. února 2019 Profesní ...