Restaurace Alcron podruhé obhájila hvězdu Michelin


Roman Paulus, foto: Robert Vano
17.03.2014 14:49 | Michaela Lejsková

Letošní rok je pro restauraci ALCRON skutečně úspěšný. První oslavy byly zahájeny s vyhlášením ročenky Maurerův výběr GRAND RESTAURANT 2014, kde se tato restaurace hotelu Radisson Blu Alcron umístila na 3. místě. A nyní je zde další veliký úspěch v podobě již druhého obhájení michelinské hvězdy!  Vybojovat si své místo v gastronomickém průvodci Michelin Main Cities of Europe lze považovat za skutečný úspěch, neboť vyššího ocenění v gastronomickém světě bezesporu není. Obhájit hvězdu se však pod tíhou očekávání stává ještě náročnější. A natož pak podruhé. 

foto: archiv hotelu Radisson Blu Alcron

foto: archiv hotelu Radisson Blu Alcron

 

„Jsme skutečně velice hrdí, že se nám znovu podařilo obhájit michelinskou hvězdu. Ocenění však vnímáme jako významné nejen z hlediska našeho hotelu, ale i v celorepublikovém měřítku. Jsme rádi, že se díky úspěchu restaurace ALCRON dostává do světového povědomí i celá Česká republika,“ komentoval úspěch generální ředitel hotelu Radisson Blu Alcron Michal Chour

Michal Chour, foto: Robert Vano

Michal Chour, foto: Robert Vano

 

Restaurace nemůže fungovat bez skvělého zázemí, profesionálního přístupu a sehraného týmu. „Jedná se o společný úspěch všech našich zaměstnanců. Každý je důležitý a svou prací přispívá ke konečnému výsledku. Jsem rád, že se nám z kuchařů a obsluhy podařilo vytvořit tým, který míří ke společnému cíli, a tím je pro nás na prvním místě vždy 100% spokojený host. Pouze dokonalým servisem a bezchybným jídlem dokážeme uspokojit i nejnáročnější klientelu a poskytnout dokonalý zážitek.“ uvedl David Pátek, F&B Manager hotelu. 

Roman Paulus, foto: Robert Vano

Roman Paulus, foto: Robert Vano

 

Šéfkuchaře restaurace ALCRON, Romana Pauluse, není nutné představovat. Svojí prací již dosáhl velikého renomé. I přes získaná ocenění však zůstává nadále nohama pevně na zemi. „Všichni jsme velmi rádi, že jsme michelinskou hvězdu podruhé obhájili. Za naším úspěchem stojí pořádný kus práce. Je ale potřeba si laťku neustále zvedat, trendy jdou ve všech oborech rychle dopředu a gastronomie není výjimkou,“ dodává Roman Paulus.

foto: archiv hotelu Radisson Blu Alcron

foto: archiv hotelu Radisson Blu Alcron

Michal Chour, foto: Robert Vano
foto: archiv hotelu Radisson Blu Alcron
foto: archiv hotelu Radisson Blu Alcron
Roman Paulus, foto: Robert Vano

Komentáře



Kategorie
Příbuzné články
Ministr Síkela sla uvedl Jana Michala do funkce generálního ředitele agentury CzechInvest
Ministr Síkela sla uvedl Jana Michala do funkce generálního ředitele agentury CzechInvest

10.04.2024 | Ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela dnes v prostorách agentury CzechInvest slavnostně uvedl do ...


Jak sbírat umění? To vysvětlí nová výstava v hradecké galerii
Jak sbírat umění? To vysvětlí nová výstava v hradecké galerii

10.04.2024 | Galerie moderního umění v Hradci Králové (GMU) otevírá výstavu Jak sbírat umění: příběh ...


Zámek Loučeň oslaví 20.výročí vstupu České republiky do EU
Zámek Loučeň oslaví 20.výročí vstupu České republiky do EU

10.04.2024 | Česká republika vstoupila do Evropské unie 1. května 2004.  Na Zámku Loučeň je to důvod k připomenutí, ...


EFKO myslí na budoucnost, představuje nový záměr
EFKO myslí na budoucnost, představuje nový záměr

05.04.2024 | Český výrobce her a hraček z Nového Veselí, společnost EFKO-karton, s. r. o., v těchto dnech ...


Čeští skláři zapsáni na seznam nehmotného kulturního dědictví lidstva UNESCO
Čeští skláři zapsáni na seznam nehmotného kulturního dědictví lidstva UNESCO

20.03.2024 | Po třech letech fungování nové česká značky skleněných, nejen vánočních ozdob Koulier lze ...