Restaurace Alcron podruhé obhájila hvězdu Michelin


Roman Paulus, foto: Robert Vano
17.03.2014 14:49 | Michaela Lejsková

Letošní rok je pro restauraci ALCRON skutečně úspěšný. První oslavy byly zahájeny s vyhlášením ročenky Maurerův výběr GRAND RESTAURANT 2014, kde se tato restaurace hotelu Radisson Blu Alcron umístila na 3. místě. A nyní je zde další veliký úspěch v podobě již druhého obhájení michelinské hvězdy!  Vybojovat si své místo v gastronomickém průvodci Michelin Main Cities of Europe lze považovat za skutečný úspěch, neboť vyššího ocenění v gastronomickém světě bezesporu není. Obhájit hvězdu se však pod tíhou očekávání stává ještě náročnější. A natož pak podruhé. 

foto: archiv hotelu Radisson Blu Alcron

foto: archiv hotelu Radisson Blu Alcron

 

„Jsme skutečně velice hrdí, že se nám znovu podařilo obhájit michelinskou hvězdu. Ocenění však vnímáme jako významné nejen z hlediska našeho hotelu, ale i v celorepublikovém měřítku. Jsme rádi, že se díky úspěchu restaurace ALCRON dostává do světového povědomí i celá Česká republika,“ komentoval úspěch generální ředitel hotelu Radisson Blu Alcron Michal Chour

Michal Chour, foto: Robert Vano

Michal Chour, foto: Robert Vano

 

Restaurace nemůže fungovat bez skvělého zázemí, profesionálního přístupu a sehraného týmu. „Jedná se o společný úspěch všech našich zaměstnanců. Každý je důležitý a svou prací přispívá ke konečnému výsledku. Jsem rád, že se nám z kuchařů a obsluhy podařilo vytvořit tým, který míří ke společnému cíli, a tím je pro nás na prvním místě vždy 100% spokojený host. Pouze dokonalým servisem a bezchybným jídlem dokážeme uspokojit i nejnáročnější klientelu a poskytnout dokonalý zážitek.“ uvedl David Pátek, F&B Manager hotelu. 

Roman Paulus, foto: Robert Vano

Roman Paulus, foto: Robert Vano

 

Šéfkuchaře restaurace ALCRON, Romana Pauluse, není nutné představovat. Svojí prací již dosáhl velikého renomé. I přes získaná ocenění však zůstává nadále nohama pevně na zemi. „Všichni jsme velmi rádi, že jsme michelinskou hvězdu podruhé obhájili. Za naším úspěchem stojí pořádný kus práce. Je ale potřeba si laťku neustále zvedat, trendy jdou ve všech oborech rychle dopředu a gastronomie není výjimkou,“ dodává Roman Paulus.

foto: archiv hotelu Radisson Blu Alcron

foto: archiv hotelu Radisson Blu Alcron

Michal Chour, foto: Robert Vano
foto: archiv hotelu Radisson Blu Alcron
foto: archiv hotelu Radisson Blu Alcron
Roman Paulus, foto: Robert Vano

Komentáře



Kategorie
Příbuzné články
Mapa zobrazí kompletní data o neziskovkách a to jak odborníkům, tak laikům
Mapa zobrazí kompletní data o neziskovkách a to jak odborníkům, tak laikům

13.12.2018 | Spolehlivá, komplexní a transparentní data o neziskových organizacích. Na projektu, který je bude ...


V pražském Foru Karlín vystoupí Pokáč
V pražském Foru Karlín vystoupí Pokáč

10.12.2018 | Oblíbený písničkář Pokáč chystá největší koncert své kariéry! Pražské Forum Karlín se ...


Toshiba přináší možnost vzdálené konzultace jakéhokoli pracovního problému
Toshiba přináší možnost vzdálené konzultace jakéhokoli pracovního problému

10.12.2018 | Asistovaná realita přinese do průmyslových odvětví zjednodušení pracovních postupů, snadnou ...


Zámek Děčín a jeho vánoční trhy vás okouzlí
Zámek Děčín a jeho vánoční trhy vás okouzlí

10.12.2018 | Po roce se opět přiblížil čas vánoční, tedy čas, na který se těší především děti. ...


Přípravy muzikálu Galileo jsou v plném proudu
Přípravy muzikálu Galileo jsou v plném proudu

05.12.2018 | Přípravy na znovuuvedení muzikálu Galileo jsou v plném proudu a neminou ani ty největší hvězdy. ...






120x600-1-1534769835.png