Restaurace Alcron podruhé obhájila hvězdu Michelin


Roman Paulus, foto: Robert Vano
17.03.2014 14:49 | Michaela Lejsková

Letošní rok je pro restauraci ALCRON skutečně úspěšný. První oslavy byly zahájeny s vyhlášením ročenky Maurerův výběr GRAND RESTAURANT 2014, kde se tato restaurace hotelu Radisson Blu Alcron umístila na 3. místě. A nyní je zde další veliký úspěch v podobě již druhého obhájení michelinské hvězdy!  Vybojovat si své místo v gastronomickém průvodci Michelin Main Cities of Europe lze považovat za skutečný úspěch, neboť vyššího ocenění v gastronomickém světě bezesporu není. Obhájit hvězdu se však pod tíhou očekávání stává ještě náročnější. A natož pak podruhé. 

foto: archiv hotelu Radisson Blu Alcron

foto: archiv hotelu Radisson Blu Alcron

 

„Jsme skutečně velice hrdí, že se nám znovu podařilo obhájit michelinskou hvězdu. Ocenění však vnímáme jako významné nejen z hlediska našeho hotelu, ale i v celorepublikovém měřítku. Jsme rádi, že se díky úspěchu restaurace ALCRON dostává do světového povědomí i celá Česká republika,“ komentoval úspěch generální ředitel hotelu Radisson Blu Alcron Michal Chour

Michal Chour, foto: Robert Vano

Michal Chour, foto: Robert Vano

 

Restaurace nemůže fungovat bez skvělého zázemí, profesionálního přístupu a sehraného týmu. „Jedná se o společný úspěch všech našich zaměstnanců. Každý je důležitý a svou prací přispívá ke konečnému výsledku. Jsem rád, že se nám z kuchařů a obsluhy podařilo vytvořit tým, který míří ke společnému cíli, a tím je pro nás na prvním místě vždy 100% spokojený host. Pouze dokonalým servisem a bezchybným jídlem dokážeme uspokojit i nejnáročnější klientelu a poskytnout dokonalý zážitek.“ uvedl David Pátek, F&B Manager hotelu. 

Roman Paulus, foto: Robert Vano

Roman Paulus, foto: Robert Vano

 

Šéfkuchaře restaurace ALCRON, Romana Pauluse, není nutné představovat. Svojí prací již dosáhl velikého renomé. I přes získaná ocenění však zůstává nadále nohama pevně na zemi. „Všichni jsme velmi rádi, že jsme michelinskou hvězdu podruhé obhájili. Za naším úspěchem stojí pořádný kus práce. Je ale potřeba si laťku neustále zvedat, trendy jdou ve všech oborech rychle dopředu a gastronomie není výjimkou,“ dodává Roman Paulus.

foto: archiv hotelu Radisson Blu Alcron

foto: archiv hotelu Radisson Blu Alcron

Michal Chour, foto: Robert Vano
foto: archiv hotelu Radisson Blu Alcron
foto: archiv hotelu Radisson Blu Alcron
Roman Paulus, foto: Robert Vano

Komentáře



Kategorie
Příbuzné články
5 tipů, jak dobře napsat pracovní inzerát
5 tipů, jak dobře napsat pracovní inzerát

16.06.2019 | Počet osob bez práce je v České republice nejnižší za posledních dvacet dva let. Máme dokonce ...


Polovina zaměstnanců má úraz do dvou let od nástupu do nové práce
Polovina zaměstnanců má úraz do dvou let od nástupu do nové práce

16.06.2019 | Skoro každý třetí den se v Česku stane smrtelný pracovní úraz. Denně se v zaměstnání zraní ...


GREEN BRANDS k tématu Udržitelnost pro výrobu a obchod
GREEN BRANDS k tématu Udržitelnost pro výrobu a obchod

16.06.2019 | Zástupci české pobočky mezinárodní, nezávislé a transparentní organizace GREEN BRANDS vystoupili ...


Ondrej Sočuvka: Jsem křesťan a technology optimista
Ondrej Sočuvka: Jsem křesťan a technology optimista

16.06.2019 | Velmi mě zaujalo vyjádření papeže Františka, který řekl, že internet je darem od Boha. Všechny ...


Gordana je autorkou neobyčejných cen pro Svěráka či Kolářovou na Komedy festu
Gordana je autorkou neobyčejných cen pro Svěráka či Kolářovou na Komedy festu

24.05.2019 | Herečka Daniela Kolářová, herec, scénárista Zdeněk Svěrák, scénárista, dramatik a režisér ...