3. profesní setkání magazínu Best Of 9/2012


Eliška Coolidge Hašková a Michaela Lejsková
Eliška Coolidge Hašková a Michaela Lejsková
27.09.2012 13:12 | Michaela Lejsková

 

V pořadí již 3. profesní setkání magazínu Best of, které se uskutečnilo 26.9. 2012 v odpoledních hodinách v pražské restauraci Zlatý Had, si získává svoji tradici! To třetí se konalo za účasti téměř 200 hostů v mottu Jana Wericha "Ten dělá to a ten zas tohle a všichni dohromady uděláme moc." V magazínu Best of je úspěšným lidem přáno a jejich kvalit si ceníme!

setkání

 

Programem provázel redaktor, moderátor a hudební kritik Honza Dědek, kterého pro tuto společenskou událost oblékala jak jinak než firma zaměřená na pánskou společenskou módu, BANDI VAMOS.

Honza Dědek

 

První část programu byla věnována představení hudebních nástrojů a žánrů.

Eva Pilarová

 

Naše přední swingová zpěvačka a také uznávaná fotografka Eva Pilarová zazpívala píseň Hello Dolly. Hosté si mohli v prostorách restaurace Zlatý had prohlédnout osm z jejích autorských fotografií, které při této příležitosti vystavila.

Pavel Vítek a Eva Pilarová

 

Eva Pilarová osobně uvedla dalšího interpreta, svého velmi dobrého kamaráda a kolegu, Pavla Vítka, kterému popřála k jeho 50. narozeninám. Pavel Vítek zazpíval jednu ze svých popově laděných písní.

Pavel Vítek

 

Překvapení si pro hosty přichystal David Kraus v doprovodu klávesisty Pavla Fanty, který přišel zahrát především všem zářijovým oslavencům, mezi něž se řadila také pořadatelka setkání a vydavatelka magazínu Best of Michaela Lejsková.

David Kraus

 

Jaroslav Svěcený zahrál na housle skladby Ave Maria a Paganiniana a také na 400 let starých houslích prezentoval obor soudního znalectví smyčcových hudebních nástrojů.

Jaroslav Svěcený

 

Rock popový žánr prezentovala Marcela Březinová, která zpívala píseň Blues pro havrana od autorů Jiřího Šímy a Ivana Hlase.

Marcela Březinová

 

Svůj mimořádně hlasitý nástroj, kterým jsou pravé skotské dudy, jeden z nejhlasitějších hudebních nástrojů vůbec, rozezněl dudák Václav Rout.

Václav Rout

 

Nejen on, ale i karikaturista Lubomír Vaněk, držitel Guinnessova rekordu, který kreslil hostům jejich portréty, přišel v pravém skotském kroji!

Václav Rout a Lubomír Vaněk

 

Sopranistka Pavlína Senić prezentovala operu prostřednictvím operní árie Time to Say Goodbye od Francesca Sartoriho.

Pavlína Sanić

 

Hudební nástroj zvaný saxofon představil v jeho plné kráse Felix Slováček, který v závěru hudebních prezentací zahrál tři ze skladby.

Felix Slováček

 

Felix Slováček dostal od firmy Marlenka podobně krásný saxofon ve formě překrásného dortu od majitele firmy a velkého obdivovatele Felixe Slováčka, Gevorga Avetisyana, který mu tak projevil obdiv a uznání!

Michaela Lejsková a Felix Slováček

 

Po zbytek odpoledne dělal fantastickou hudební společnost hrou na piano a svým zpěvem Václav Tobrman, který si vzal na starost také zvučení a technické zázemí společenské akce.

Václav Tobrman

 

Je to pořadatel, jehož úkolem je určit dress code, a zjednodušit tak hostům volbu jejich oblečení, sjednotit volbu oblečení pro konkrétní společenskou událost. Pro tuto příležitost pořadatelku Michaelu Lejskovou oblékal butik Vici Fashion se sídlem ve Vězeňské ulici 3 v Praze. Moderátor Honza Dědek si svůj oblek včetně doplňků vybral v pražské prodejně na Budějovické, kde má jednu ze svých čtyř sídel firma BANDI VAMOS – Pánské obleky (pozn. redakce: prodejny najdete také v Ostravě, Olomouci a Brně).

Michaela Lejsková a Honza Dědek

 

Všem účinkujícím věnoval přední fotograf magazínu Best of Robert Vano jejich portréty, které byly zhotoveny v autorské produkci právě pro magazín Best of.

Robert Vano a Pavel Vítek

 

Magazín, jak už se stalo tradicí, podporuje Nadační fond Dobrý anděl, který pomáhá lidem, jejichž život zkomplikovalo onkologické onemocnění, aby lépe zvládali svoji sociální situaci. O projektu promluvila Michaela Bičíková, která nadaci zastupuje.

 Michaela Lejsková

 

Ve druhé části programu se hosté mohli seznámit s dalšími profesemi a prohlédnout si vystavené fotografie Evy Pilarové.

fotky Evy Pilarové

 

Prezentace zde měli cukráři – firma Marlenka, která prezentovala lahodné dobroty dle originálních arménských receptur.

Marlenka

 

Pekařství Karlova pekárna ze Židlochovic nabídlo hostům k ochutnání své produkty tradičního pekařského umění.

Karlova pekárna

 

Několikanásobný mistr republiky Petr Koukal seznámil hosty s badmintonem, olympijským sportem, a pro ukázku vzal s sebou sportovní výbavu v celé její kráse.

Petr Koukal

 

Zájemcům o sportovní šerm představil tento sport kordista a trenér národního týmu kordistů Jiří Beran, zakladatel centra sportovního šermu SC Praha, kam chodí trénovat i další ze zúčastněných hostů, pětibojař David Svoboda.

SC Praha

 

Technologie výroby a zpracování designu samozavlažovacích květináčů a truhlíků, zahrádkářských potřeb, prezentovala firma Plastia. Firma Plastia věnovala všem hostům v dárkových taškách krásné designové květináče Calimera.

Plastia

 

O pánské společenské módě se hosté mohli dozvědět od firmy BANDI VAMOS – Pánské obleky.

BANDI VAMOS

 

V obleku BANDI VAMOS dorazilo i několik hostů, kteří se u firmy s oblibou oblékají, jako například přední fotograf magazínu Best of Robert Vano.

BANDI VAMOS

 

Od jejich obleků šitých dle italských střihů a koženého obutí se hosté mohli vydat na cestu kolem světa – minimálně na festival, kde se vše o takových cestách lze dozvědět. Ten zde představil pořadatel Cestovatelského festivalu Karel Wolf.

Karel Wolf

 

Na svých cestách i na té do Zlatého Hada nebylo možné minout degustaci vín z lednicko-valtických vinných sklepů.

Lednicko Valtické víno

 

Jejich vína ladně doprovázela svojí jedinečnou chutí stejně jedinečnou kuchyni restaurace Zlatý had, která zajistila pro hosty občerstvení.

Valtické podzemí

 

Kdo z přítomných měl zájem, mohl si preventivně nechat změřit tlak od sympatické zdravotní sestřičky z kliniky Jána Leštáka, která zde zastupovala obor medicíny.

Klinika JL

 

O komplexních službách a novinkách Kliniky JL promluvil primář kliniky Ján Lešták. Představil nový laser, který je v celé ČR zatím jediný!

Ján Lešták

 

A ti hosté, kteří se cítili být ve zvláště dobré kondici, si mohli zkusit něco z lekcí baletu, se kterým hosty seznámila sólistka Národního divadla v Praze Adéla Pollertová.

balet - Adéla Pollertová

 

Profesní setkání mediálně zaštiťovala agentura Kloboukfilm v zastoupení Heleny Váňové.

Helena Váňová

 

Na hosty čekala také bohatá tombola, kterou pořadatelka losovala spolu s pětibojařem Davidem Svobodou, čerstvým držitelem zlaté olympijské medaile, kterou Michaele pro tuto příležitost zapůjčil.

Michaela Lejsková a David Svoboda

 

Vítěz tedy losoval šťastné vítěze!

Michaela Lejsková a David Svoboda

 

Losovalo se celkem devět krásných cen, které se skládaly ze směsice dárků věnovaných interprety či partnery a také spisovatelkou Sylvou Lauerovou (pozn. redakce: věnovala několik svých knih, na fotografii s vydavatelkou Jitkou Kratochvílovou), která nakonec sama vyhrála cenu útěchy – CD Marcely Březinové.

Sylva Lauerová a Jitka Kratochvílová

 

Michaela Lejsková při příležitosti oslavy svých zářijových narozenin dostala krásné dárky a květiny, za které patří všem pozorným gratulantům vřelé poděkování! V zápětí po rozdání tomboly tak s Karlem Krausem rozkrojili ručně zdobený dort, který majitel Karlovy pekárny Michaele věnoval.

Karel Kraus a Michaela Lejsková

 

Jiří Beran, zakladatel SC Praha a trenér národního týmu kordistů, věnoval Michaele kord. Radost byla obrovská, a to především proto, že Michaela již absolvovala první lekci sportovního šermu a všem vřele doporučuje jak tento sport, tak přečíst si o něm v interview s Jiřím Beranem.

kord

 

Eva Pilarová s manželem Honzou Kolomazníkem se ke gratulantům také připojili. Michaela se tak může těšit z precizně zarámované fotografie, na níž je jediný východ slunce, který Eva Pilarová osobně vyfotila.

Eva Pilarová

 

A tak přibližně vypadají profesní setkání, na kterých se hosté vždy mohou setkat s ukázkami z různých oborů a s lidmi, které magazín na svých internetových stránkách www.ibestof.cz představuje široké veřejnosti již druhým rokem.

Lenka Filipová a David Kraus

 

Setkání se konalo v odpoledních hodinách a v nekuřácké restauraci, což bylo sympatické i manželům Vágnerovým, kteří tak mohli dorazit i se svými malými dětmi.

Petr Vágner

 

Tato unikátní společenská příležitost je určena právě těm lidem, kteří se na tvorbě obsahu magazínu podílejí, ať už rozhovorem, nebo jinou spoluprací.

setkání

 

Pořadatelka projektu Michaela Lejsková tak nabízí ojedinělou příležitost k osobnímu setkání, seznámení a neformální konverzaci, která se opakuje přibližně jednou za tři měsíce.

Jan Přeučil, Michaela Lejsková, Jiří Šťědroň a Eva Hrušková

 

Projekt probíhal za podpory firem Marlenka, BANDI VAMOS – Pánské obleky, restaurace Zlatý had, Klinika Jána Leštáka, Víno Lednicko-valtického areálu, Karlova pekárna, firma Plastia a salon Le Monde. Mediálními partnery byly DOMA.CZ, Revue 50+, internetový navigátor Top Tep, magazín Menstyle, magazín VIP osobnosti.eu.

banner

 

Za pomoc patří poděkování koordinátorce akce Hance Břečkové. Za asistenci při přípravě a programu Ditě Brančíkové, Kristýně Soškové, Anetě Šimoníkové.

tým Best of

Odkazy na mediální výstupy spojené s 3. profesním setkáním:

CELEBRITY TIME:  http://celebritytime.cz/david-kraus-felix-slovacek-a-robert-vano-prekvapili-pavla-vitka/

SUPER.CZ: http://www.super.cz/15553-tahle-petileta-blondynka-je-dcerou-moderatora-petra-vagnera-proc-mu-neni-vubec-podobna.html

SUPER.CZ: http://www.super.cz/15554-mohli-by-ji-postavit-misto-semaforu-bara-seidlova-zastavovala-ve-svem-modelu-dopravu.html

Menstyle.cz: http://www.menstyle.cz/spolecnost/ten-dela-to-a-ten-zas-tohle...-aneb-profesni-setkani-magazinu-best-of.html

FOTOMODELING.EU: http://fotomodeling.eu/fotografie-treti-profesni-setkani-magazin-best-of/

Nakladatelství VANASPEN: http://www.vanaspen.com/kalendar-akci/3-profesni-setkani-magazinu-best-of-2012-09-26.html

KLOBOUKFILM: http://www.kloboukfilm.cz/zari-2012/

MAGAZÍN ELITA: http://www.elitaajelita.cz/clanek/4605-3-profesni-setkani-magazinu-best-je-uspesne-za-nami/

FOTO-REPORT: http://www.foto-report.cz/2012/09/3-profesni-setkani-magazinu-bestof-26-9-2012/

VIP OSOBNOSTI.EU: http://www.viposobnosti.eu/inpage/jsme-medialnim-partnerem-3-setkani-profesniho-magazinu-best-of/

VIP OSOBNOSTI.EU: http://www.viposobnosti.eu/inpage/felix-slovacek-prijel-pro-dort-tramvaji/

MEDIA FAX FOTO: http://www.mediafaxfoto.cz/preview.php?id=767581

Menstyle.cz: http://www.menstyle.cz/spolecnost/cim-inspiruje-davida-krause-new-york-mel-by-tam-zustat-jak-mu-radi-vano.html

Menstyle.cz: http://www.menstyle.cz/spolecnost/kdyz-se-rekne-dressy-casual-aneb-nedbala-alegance..html  

Web magazín Rozhledna: http://webmagazin.cz/index.php?stype=all&id=12674

Top Tep: http://toptep.cz/na-profesnim-setkani-po-treti-aneb-predstaveni-rozlicnych-profesi.html

Trendy Zdraví: http://trendyzdravi.cz/rodina/pavel-vitek-slavil-padesatiny-s-celebritami.html

Salon Le Monde, reportáž: http://salonlemonde.cz/salon-le-monde-partnerem-3-profesni-setkani-magazinu-best

Salon Le Monde, fotogalerie: http://salonlemonde.cz/galerie/fotogalerie/salon-le-monde-partnerem-3-profesniho-setkani-magazinu-best

IDNES.CZ: http://revue.idnes.cz/david-kraus-se-boji-letani-09z-/lidicky.aspx?c=A121005_140938_lidicky_zar

DOMA.CZ: http://doma.nova.cz/clanek/celebrity/profesni-magazin-slavil-jako-o-zivot.html

Magazín Rozhledna: http://webmagazin.cz/index.php?stype=all&id=12691

Michaela Lejsková a Jiří Štědroň
Michaela Lejsková a Petr Koukal
Jan Přeučil, Jiří Šťědroň a Jaroslav Svěcený
Michaela Lejsková a David Kraus
Michaela Lejsková a Pavel Vítek
Michaela Lejsková a Drahomír Viktorín
Michaela Lejsková, Pavel Vítek a Jan Dědek
Jan Přeučil, Michaela Lejsková, Jiří Šťědroň a Eva Hrušková
Jan Přeučil, Michaela Lejsková a Eva Hrušková
Pavel Vítek a Marcela Březinová
Marcela Březinová, Michaela Lejsková a Pavel Vítek
Michaela Lejsková a David Kraus
Lubomír Vaněk a David Kraus
Michaela Lejsková a Sylva Lauerová
Eva Pilarová
Pavel Vítek a Eva Pilarová
Pavel Vítek
Robert Vano a Pavel Vítek
Michaela Lejsková a Pavel Vítek
Michaela Lejsková a Jan Dědek
David Kraus
Robert Vano a David Kraus
Lenka Filipová a David Kraus
Marcela Březinová
Marcel Rout
Petr Vágner
Pavlína Senić
Felix Slováček
Robert Vano a Eva Pilarová
Jaroslav Svěcený a Robert Vano
Lenka Filipová a Jaroslav Svěcený
Michaela Lejsková a Felix Slováček
Michaela Lejsková a Felix Slováček
Michaela Lejsková a David Svoboda
3. profesní setkání magazínu Best of
tým Best of
Honza Dědek
Eva Pilarová
Pavel Vítek
Jaroslav Svěný
David Kraus
Marcela Březinová
Václav Rout
Pavlína Sanić
Felix Slováček
Felix Slováček
Václav Rout a Lubomír Vaněk
Jaroslav Svěcený
Ján Lešták
 Michaela Lejsková
saxofon
Dobrý anděl
fotky Evy Pilarové
Karlova pekárna
Plastia
BANDI VAMOS
SC Praha
Klinika JL
BANDI VAMOS
Petr Koukal
Valtické podzemí
Lednicko Valtické víno
SC Praha
balet - Adéla Pollertová
Karel Wolf
Helena Váňová
Marlenka
banner
dort
Michaela Lejsková a David Svoboda
Michaela Lejsková a David Svoboda
Michaela Lejsková a David Svoboda
Sylva Lauerová a Jitka Kratochvílová
Karel Kraus a Michaela Lejsková
kord
Eva Pilarová
setkání
Lenka Filipová a David Kraus
setkání
Václav Tobrman
BANDI VAMOS - Pánské obleky
profesní setkání
profesní setkání
BANDI VAMOS - Pánské obleky
Honza Dědek a Pavlína Senić
Michaela Lejsková a Jindřich Sobota
Václav Rout
Karlova pekárna
Jaroslav Svěcený a Honza Dědek
Kristýna Štěpánková a Michaela Bičíková
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
Ivan Pilný, Michaela lejsková
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
Petr Koukal
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
Pavel Vítek a Eva Pilarová
Marcela Březinová a Braňo Polák
Marcela Březinová a Jiří Zbořil
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
Eliška Hašková Coolidge
Pavlína Senić
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
Honza Dědek a Dita brančíková
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
Michaela Lejsková, Marie Bosáková
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
Michaela Lejsková a Jaroslav Mejta
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
Jaroslav Svěcený
3. profesní setkání magazínu Best of
Robert Vano a David Kraus
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
Honza Dědek a Michaela Lejsková
Michaela Lejsková a Honza Dědek
Petr Vágner
Petr Vágner
Robert Vano a Pavlína Senić
3. profesní setkání magazínu Best of
Michaela Lejsková
Marlenka
Jaroslav Svěcený
Michaela Lejsková a Martin Gardavský
Marie Kampfová
Michaela Lejsková a Karel Kraus
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
Petr Koukal a Michaela Lejsková
David Svoboda a Kritýna Štěpánková
3. profesní setkání magazínu Best of
Dita Brančíková a Petr Koukal
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
Michaela Lejsková a David Svoboda
3. profesní setkání magazínu Best of
3. profesní setkání magazínu Best of
Petr Vágner s rodinou
Přeučil, Svěcený, Štědroň
3. profesní setkání magazínu Best of
Pavel Vítek a Lenka Filipová
Dita Brančíková, Pavel Bauer
Dita Brančíková, Pavel Bauer
Michaela Lejsková a David Svoboda
Pollertová, Dědek
Helena Váňová a Pavel Vítek
BANDI VAMOS - Pánské obleky
Michael Hejč
David Kraus

Partneři

BANDI VAMOS - Pánské obleky
Vinařství Chateau Lednice
TopLife
Top Tep
Salon Le Monde
Restaurace Zlatý had
Plastia
Menstyle
Marlenka
KLOBOUK FILM
Klinika Jana Leštáka
Doma
DOBRÝ ANDĚL
VICI Fashion


Komentáře



Kategorie
Příbuzné články
Backstage 10/2019
Backstage 10/2019

28.10.2019 | Backstage fotografie – produkce profesního magazínu Best of realizovaná 18. října 2019 v hotelu ...


Backstage 5/2019
Backstage 5/2019

15.06.2019 | Backstage fotografie – produkce profesního magazínu Best of realizovaná 29. května 2019 Focené ...


10. setkání profesionálů magazínu Best of
10. setkání profesionálů magazínu Best of

20.05.2019 | Společenské setkání lidí vynikajících v různých profesích se uskutečnilo v nově otevřeném ...


Backstage 2/2019/2
Backstage 2/2019/2

15.02.2019 | Backstage fotografie – produkce profesního magazínu Best of realizovaná 7. února 2019 foto Honza ...


Backstage 2/2019
Backstage 2/2019

03.02.2019 | Backstage fotografie – produkce profesního magazínu Best of realizovaná 1. února 2019 Profesní ...