Řemeslo

Marek Purkart - šéfkuchař restaurace Mlýnec

Marek Purkart - šéfkuchař restaurace Mlýnec
29.09.2012 14:27 | Michaela Lejsková

        „Nekritizuji jídlo, které mi připraví někdo jiný, protože vím, kolik za tím je práce. Jediné, co mi vadí, je jídlo ze zkažených...

Celý článek...

Martin Rakušan - okenář

Martin Rakušan - okenář
03.09.2012 03:37 | Kateřina Poulová

          "Dalším důležitým tématem je bezpečnost, kterou okna a dveře svým kováním mohou zabezpečit." Martin Rakušan           Lid&iacut...

Celý článek...

Robert Vano - umělecký fotograf

Robert Vano -  umělecký fotograf
06.08.2012 22:00 | Michaela Lejsková

         „Nikdy nemůžeš být dost hubený, dost mladý a dost bohatý“ Robert Vano           Dostat Roberta Vana na nějakou společenskou...

Celý článek...

Irena Vavrušková ml. – Ambasador L´ORÉAL Professionel a President Haute Coiffure Française

Irena Vavrušková ml. – Ambasador L´ORÉAL Professionel a President Haute Coiffure Française
02.07.2012 00:00 | Michaela Lejsková

        "Individualita je jedna věc, ale trpělivá práce je základ!" Irena Vavrušková         Irena Vavrušková v počátcích...

Celý článek...

Lenka Šourková - kadeřnice a vizážistka

Lenka Šourková - kadeřnice a vizážistka
19.06.2012 07:37 | Kateřina Poulová

        „Pokud jsou s vámi lidé spokojeni, tak vás obvykle chtějí znovu a doporučí vás i svým známým.“ Lenka Šourková     ...

Celý článek...

Roman Paulus - šéfkuchař hotelu Radisson Blu Alcron

Roman Paulus - šéfkuchař hotelu Radisson Blu Alcron
26.05.2012 19:32 | Michaela Lejsková

        "Pokud se ostatní snaží vařit na špičkové úrovni, tak je to jedině motivační a rád vidím, že se udržuje úroveň gastronomie." Roman Paulus     &...

Celý článek...

Jitka Kopejtková - fotografka, designérka

Jitka Kopejtková - fotografka, designérka
02.05.2012 17:18 | Michaela Svobodová

      "Často najdu na jednom místě v podstatě neslučitelné barvy, které pohromadě vypadají skvostně." Jitka Kopejtková           Její hlavní...

Celý článek...

Ivan Šablatúra - florista

Ivan Šablatúra - florista
30.03.2012 10:00 | Michaela Lejsková

      "Každá restaurace by měla mít peníze na nějaký ten živý květ alespoň jednou do týdne, a pokud je nemá, měla by přehodnotit svoje podnikání."...

Celý článek...
Stránky: 1 2 3 4 5 6 7




120x600-1-1534769835.png