1. profesní setkání a křest magazínu Best Of 3/2012


Liběna Rochová a Vlastimil Harapes
Liběna Rochová a Vlastimil Harapes
12.03.2012 22:06 | Michaela Lejsková

Dne 8. 3. 2012 od 18:00 se v prostorách restaurace Zlatý Had v Praze na Malé Straně konalo „Profesní setkání a křest magazínu Best of“. Jednalo se nejen o neformální společenské setkání lidí vynikajících v nejrůznějších profesích, ale zároveň tento slavnostní večer představoval poděkování všem, kdo se na tvorbě magazínu podílejí. Akce se konala za účasti přibližně 140 hostů.

Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012

 

Michaela Lejsková, zakladatelka a jednatelka profesního magazínu Best of, u příležitosti jeho křtu uvedla: „Když jsem v roce 2010 magazín zakládala, rozhodla jsem se, že jej budu křtít až v době, kdy se budu mít za čím ohlédnout. Tím něčím byla svobodná myšlenka poukázat na to, jak zajímavé profese si lze zvolit a kdo jsou lidé, kteří v těchto nejrozmanitějších profesích pracují, výtečně je ovládají a mají k danému tématu co říci. Právě a jedině oni nás příběhem, zkušenostmi a srozumitelným formulováním mohou vtáhnout do děje, nabídnout nám jakousi ochutnávku a zasvětit nás do tajů jejich profesního světa.“

 

Společenský večer zahájili a příchod hostům jazzovými skladbami zpříjemnili zpěvačka Betty Lee a hudebník Michael Krásný.

Betty Lee a Michael Krásný

 

Betty Lee

 

Krátce před sedmou hodinou zazněla ze strun houslisty Michaela Hejče část symfonické básně Vltava z cyklu Má vlast skladatele Bedřicha Smetany.

Michael Hejč

 

Večerem provázeli fantastičtí moderátoři, profesionálové a lidé se srdcem na správném místě, Eva Hrušková a Jan Přeučil, kteří hned po přivítání hostů představili partnery slavnostního večera.

Jan Přeučil a Eva Hrušková

 

Hlavní partneři: Manner – specialista na oplatky, čokoládu a perníčky z Rakouska. Pánská značková móda BANDI VAMOS. Společnost AVON Cosmetics. Svatební salon Magique Moment.

Partneři: Květinářství Carmen Flora, restaurace Zlatý Had a společnost Vino e Cuore

Mediální partneři: časopis GLANC, internetový navigátor firem Top Tep, magazín pro stylové muže Menstyle a magazín pro lepší život TopLife.

Magazín Best of v tento slavnostní večer podpořil nadační fond Dobrý Anděl, který pomáhá pravidelnými měsíčními finančními příspěvky rodinám s dětmi, kde otec, matka nebo některé z dětí trpí rakovinou, důsledkem čehož se rodina dostala do finanční nouze.

partneři

 

Zakladatelka a jednatelka profesního magazínu Best of Michaela Lejsková byla přivítána na pódiu, pozdravila hosty, krátce promluvila o vizi magazínu a poté představila a přivítala jeho kmotry:

Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012

 

 „Kmotři, kteří přijali mé pozvání a budou křtít symbolické logo internetového magazínu Best of, jsou úspěšní lidé z různých profesí. Pozvala jsem zpěvačku, fotografa, podnikatele a děkana fakulty, lékaře. To, co je spojuje, je profesionalita, která se promítá ve výsledcích jejich práce. Fantastické pracovní nasazení, životní nadhled, velmi dobré srdce a neobyčejně lidský přístup. Jsou to lidé, kteří více dělají, než mluví a jsou důkazem toho, že tvrdá a usilovná práce se vždy projeví pozitivně. Velmi si vážím, že právě oni jsou kmotry profesního magazínu Best of!“

Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012

 

Helena Vondráčková, zpěvačka „Dáma, která mi odjakživa vlévala svým zpěvem optimizmus do žil. Vážím si jí pro její profesionální i osobní přístup. Fantasticky proměnila svoji životní příležitost a nepřestala na sobě tvrdě pracovat, čímž mě nesmírně inspiruje. Ať už jí život přinesl jakékoliv těžkosti, vždy si uchovala víru v dobro v lidech a neobyčejný elán, pozitivní energii, kterou transformuje do svých písní!

Michaela Lejsková a Helena Vondráčková

 

Prof. MUDr. Jan Starý, DrSc., přednosta Kliniky dětské hematologie a onkologie FN Motol. „Lékař a vědec, který svým úsilím dává naději na život nejen dětem, které onemocněly leukémií v České republice, ale i dalším milionům dětí po celém světě díky svému významnému podílu na celosvětovém výzkumu. Velmi skromný, vstřícný a laskavý člověk! Jeden z prvních vědců, se kterými jsem vedla rozhovor, jenž naše čtenáře mimořádně zasáhl. Nejen obsahem, ale i zpracováním. Při své náročné práci si udělal čas a věnoval pozornost mému projektu – děkuji!“ 

Prof. MUDr. Jan Starý, DrSc. a Michaela Lejsková

 

Ing. Karel Havlíček, Ph.D. MBA, děkan fakulty VŠFS, předseda AMSP, podnikatel, majitel firmy SINDAT spol. s r. o. „Tohoto muže jsem zcela náhodně poznala v počátcích budování magazínu. Po třech měsících svolil, že poprvé za deset let poskytne rozhovor do neekonomicky zaměřeného média. Dnes je rozhovor s ním na stránkách magazínu Best of bezkonkurenčně nejčtenější, což jej při jeho skromnosti překvapilo. Karel vždy věřil a fandil mé práci, podporoval moje úsilí. Současně je člověkem, který je cílevědomý a otevřený, má neobyčejnou pracovní disciplínu a nadhled, a tak bylo každé jeho povzbuzující slovo pro moji práci neobyčejně posilující.“

Ing. Karel Havlíček a Michaela Lejsková

 

Robert Vano, fotograf. „Bezpochyby životní zkušenosti dávají Robertovi takový nadhled a zdravý úsudek, které ústí v umění vyřešit jakoukoliv situaci. Učím se od něj mimo jiné dívat se na svět z lepšího úhlu pohledu. Tento báječný člověk se projevil jako opravdový přítel v mých nejslabších chvilkách a byl to právě on, kdo mi zcela spontánně podal pomyslnou pomocnou ruku a pomohl mi zase vstát. Díky němu jsem pochopila, že život mě může ohýbat, ale nikoliv zlomit. Poznala jsem, že takové chování je mu vlastní a to zřejmě proto, že umí mít opravdově rád. Vím, že Robert má v sobě něco zvláštního, neobyčejného, pro co se mi jen těžko hledají slova“ 

Michaela Lejsková a Robert Vano

 

Poté Helena Vondráčková zazpívala dvě písně ze svého bohatého repertoáru, který čítá na dva tisíce písní v osmi jazycích. Pro tento večer zvolila píseň Vím málo a Já půjdu dál.

Helena Vondráčková

 

Následně Michaela Lejsková představila svého čestného hosta Mgr. Michala Horáčka, Ph.D. „Pan Michal Horáček je mou inspirací v tvůrčím psaní, v tom, že dělá jen to, čemu věří a o čem je přesvědčený. A pak jde, a vše dotáhne do zdárného konce. Za to si ho velmi vážím! Těší mě, že přijal mé pozvání!“

Michaela Lejsková a Michal Horáček

 

Tvorbu pana Horáčka přiblížili hudebním vystoupením František Segrádo za klavírního doprovodu Hany Robinson. Zazněly písně Strážce plamene a Praha.

František Segrádo

 

Fantastická skladatelka, pianistka a zpěvačka Hana Robinson zahrála na piano jednu ze svých vlastních skladeb Muž, který hodně pil a uzavřela tak první část večera.

Hana Robinson, Michaela Lejsková

 

Pianista Václav Tobrman dělal hudební společnost v druhé části večera krásnými skladbami.

Václav Tobrman

 

Všichni účinkující, kmotři a moderátoři večera obdrželi z rukou pořadatelky krásné dárky. Víno ze společnosti Vino e Cuore, zarámovanou originální fotografii od Roberta Vana, knihu básní J. H. Krchovského ilustrovanou malířem Michalem Singerem a dámy samozřejmě krásné květiny z květinářství Carmen Flora.

Michaele Lejsková a Jan Přeučil
Michaela Lejsková a Eva Hrušková

 

Moderátoři poděkovali všem hostům za jejich pozornost a zahájili druhou část večera, ve které byl otevřen raut a současně byly představeny jednotlivé profese formou prezentačních koutků. 

 

-          Obor kriminalistika byl představen pod vedením soudního znalce Prof. PhDr. Jiřího Strause, DrSc. a jeho kolegy Mgr. Zdeňka Marka.

kriminalistika

Pánové předvedli několik vyšetřovacích metod, které si mohli hosté sami vyzkoušet.

Vlastimil Harapes a Daniel Vaněk

 

-          Zájemce o genetiku a analýzu DNA seznámil s tímto oborem RNDr. Daniel Vaněk, který v rámci večera také věnoval dárek majiteli restaurace Zlatý had, Vlastimilu Svatému, k jeho narozeninám.

Daniel Vaněk a Michaela Lejsková

 

-          Do astrologie a zhotovení astrologického výpočtu zasvětil hosty večera Ing. Richard Stříbrný, předseda Sekce profesionálních astrologů a člen Astrologické společnosti České republiky.

Richard Stříbný

 

-          Další profesní ukázkou byla floristika ve spojení se svatební tematikou. Zdobení svatebních šatů živými květinami předvedly dámy z květinářství Carmen Flora a ze svatebního salonu Magique Moment.

Magoque Moment

 

Magoque Moment

 

-         Představil se také obor cukrovinkářský! Ochutnávka produktů rakouské cukrovinkářské dynastie Manner, založené v roce 1890.

Manner tým

 

-          Do tajů kosmetické a vizážistické profese hosty uvedly profesionálky zastupující značku AVON Cosmetics. Vizážistka předvedla na modelkách ukázky rozličných stylů líčení.

Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012

 

-          Pánská oděvní značka BANDI VAMOS představila kolekci tří obleků, které byly včetně doplňků vystaveny v prostorách restaurace. Jednalo se o variaci business, svatebního a večerního, společenského obleku.

Bandi Vamos
vino e cuore

-           Sommelieři ze společnosti Vino e Cuore připravili pestrou ochutnávku italských vín s odborným výkladem.

Helena Vondráčková a Vlastimil Harapes

 

Celý slavnostní večer, první společenská událost uspořádaná magazínem Best of, se nesl v přátelském duchu, v milé a nerušené atmosféře restaurace Zlatý Had, zařízené v prvorepublikovém stylu. Mnozí lidé nejrůznějších profesí se toho večera setkali osobně poprvé a tento slavnostní večer byl pro ně zajímavou inspirací. Zájem o nahlédnutí do profesních zákoutí byl nemalý, a tak se mnozí hosté u dobrého vína a milé konverzace zdrželi i do pozdních hodin.

Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012

 

O koordinaci a zdárný průběh akce se postaral Ivan Šablatúra.

Ivan Šablatúra

 

Profesionální fotografie zajistili fotografové Jaroslav Tatek a Tomáš Barčík.

 

„Obrovský aplaus poté, co mě moderátor večera Jan Přeučil pozval na pódium, rozhodně nebyl určen pouze mně, ale všem vynikajícím lidem reprezentujícím své profese a týmu mých spolupracovníků podílejících se na vzniku projektu profesního magazínu Best of. Když jsem přišla na pódium a měla promluvit do mikrofonu, byla jsem velice nervózní. Nervozita byla pochopitelná, ale obavy zbytečné. (úsměv) Pan astrolog Richard Stříbrný vyčetl z hvězd, že pro dnešní společenské setkání je ideální konstelace a od pana faráře Zdeňka Wasserbauera jsem dostala požehnání, takže to ani nemohlo dopadnout jinak než dobře. Hosté se skvěle bavili a usmívali se na sebe, a proto doufám, že se všichni zase rádi znovu sejdeme při obdobně slavnostní příležitosti, při dalším profesním setkání,“ uzavírá Michaela Lejsková

Michaela Lejková, foto: Tomáš Barčík

 

Mediální výstupy spojené s akcí Profesní setkání a křest magazínu Best of najdete zde:

Rozhovor s Helenou Vondráčkovou pro TV NOVA http://doma.nova.cz/clanek/celebrity/helena-vondrackova-zna-recept-na-krasu-i-lasku.html

Rozhovor s Evou Hruškovou pro TV NOVA http://doma.nova.cz/clanek/celebrity/aby-laska-vydrzela-navzdy-zarucene-rady-primo-od-popelky.html

Reportáž v magazínu Menstyle http://www.menstyle.cz/spolecnost/profesni-setkani-a-krest-magazinu-best-of-8.3.-2012.html

Záznam z akce na fanouškovských stránkách Heleny Vondráčkové http://www.helenastar.cz/

VIP zprávy - ukázka kriminalistiky http://www.zpravy-online.cz/vip-zpravy/vip-zpravy-20_3_2012.html

Nice Magazin http://www.zpravy-online.cz/vip-zpravy/vip-zpravy-20_3_2012.html

Magazín Elita http://www.elitaajelita.cz/clanek/4107-helena-vondrackova-kmotrou-magazinu-best-of/

Top Tep  http://toptep.cz/profesni-setkani-a-krest-magazinu-best-of.html

Webmagazín Rozhledna http://www.webmagazin.cz/index.php?stype=all&id=12189

TopLife
Reportáž v magazínu TopLife

Připojte se k našim fanouškovským stránkám na facebooku zde:

http://www.facebook.com/pages/Magaz%C3%ADn-Best-of/176707782366531

 

Interview s kmotry, účinkujícími a moderátory najdete zde:

Ing. Karel Havlíček, Ph.D. MBA – podnikatel, děkan Fakulty VŠFS http://www.ibestof.cz/business/ing.-karel-havlicek-ph.d.-mba-%E2%80%93-podnikatel-dekan-fakulty-vsfs.html

Prof. MUDr. Jan Starý, DrSc. http://www.ibestof.cz/medicina/prof.-mudr.-jan-stary-drsc.---pediatr.html

Helena Vondráčková http://www.ibestof.cz/hudba/helena-vondrackova---zpevacka.html

Robert Vano http://www.ibestof.cz/remeslo-/robert-vano---fotograf..html a http://www.ibestof.cz/remeslo-/robert-vano---fotograf.html

Betty Lee http://www.ibestof.cz/hudba/betty-lee---jazzova-zpevacka-a-skladatelka.html

Hana Robinson http://www.ibestof.cz/hudba/hana-robinson---zpevacka-pianistka-moderatorka.html a http://www.ibestof.cz/hudba/hana-robinson---zpevacka-pianistka.html

Mgr. Michal Horáček, Ph.D. http://www.ibestof.cz/media-a-literatura/michal-horacek---producent-textar-spisovatel.html a http://www.ibestof.cz/film-a-divadlo/michal-horacek---textar-producent.html a http://www.ibestof.cz/veda-a-vyzkum/-mgr.-michal-horacek-ph.d.-%E2%80%93-textar-producent-antropolog.html

Eva Hrušková http://www.ibestof.cz/film-a-divadlo/eva-hruskova---herecka-moderatorka.html

Jan Přeučil http://www.ibestof.cz/film-a-divadlo/jan-preucil---herec-daber-lektor.html

Michael Krásný
Michael Hejč a Jiří Kováč
Manner tým
Helena Vondráčková, Ivi Šablatúra a Václav Tobrman
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Helena Vondráčková a Jan Přeučil
Robert Vano a Helena Vondráčková
Helena Váňová s manželem
Manner tým
Radek Jaroš, Ondrovčík Aleš s manželkou
Kristýna Štěpánková a Igor Vadovič
Betty Lee a Michaela Lejsková
Romana Štrynclová s manželem
Jaroslav Mejta, Helena Vondráčková
Robert Vano, Jaroslav Mejta a Helena Vondráčková
Prof. Michal V. Marek s doprovodem
Kateřina Řeháková a Martina Kloudová
Betty Lee
Michael Krásný
Petr Fridrich a Hana Oujezdská
Betty Lee
Betty Lee
Ing. Ivan Pilný, RNDr. Daniel Vaněk
Michaela Lejsková a Eva Svobodová
Tereza Bonnet Šenková
Simona Postlerová
Simona Postlerová, Jan Přeučil, Michaela Lejsková
Pavel Bauer a Tereza Bonnet Šenková
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Michael Hejč
Michael Hejč
Michael Hejč
Jan Přeučil a Eva Hrušková
Eva Hrušková
Jan Přeučil
Vlastimil Svatý, Ing. Karel Havlíček
Monika Bagárová
Monika Bagárová
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Helena Vondráčková
Helena Vondráčková
Helena Vondráčková
Helena Vondráčková
Helena Vondráčková
Michal Horáček
František Segrádo
František Segrádo
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Pavel Bauer a Dita Brančíková
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Victoria Velvet
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Michaela Lejková, foto: Tomáš Barčík
Kristýna Sošková, Kateřina Sopková a Martin Kolář
Dita Brančíková a Braňo Polák
Dita Brančíková a Braňo Polák
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Robert Vano
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Jaroslav Mejta a Vlastimil Harapes
Jaroslav Mejta a Vlastimil Harapes
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Martin Kámen, Dita Brančíková
Václav Tobrman
 Vlastimil Harapes
 Vlastimil Harapes
 Vlastimil Harapes a Helena Vondráčková
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Prof. Michal V. Marek a Michaela Lejsková
Michaela Lejsková a Petr Fridrich
Michaela Lejsková a Jaroslav Mejta
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
tým AVON Cosmetics
tým AVON Cosmetics
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Ing. Richard Stříbný a Michaela Lejsková
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Liběna Rochová a Vlastimil Harapes
Liběna Rochová a Vlastimil Harapes
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Braňo Polák a Michaela Lejsková
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Michaela Lejsková a Patrik Šilhavý
Václav Tobrman a Michaela Lejsková
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Michaela Lejsková
Michaela Lejsková
Michaela Lejsková
Michal Horáček
Michaela Lejsková a Helena Vondráčková
Michaela Lejsková a Michal Horáček
Michaela Lejsková a Jan Přeučil
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Michaela Lejsková a František Segrádo
Ing. Karel Havlíček a Michaela Lejsková
Eva Hrušková a Jan Přeučil
Jan Přeučil a Eva Hrušková
Robert Vano a Helena Vondráčková
Jaroslav Mejta, Robert Vano a Helena Vondráčková
Jaroslav Mejta, Robert Vano a Helena Vondráčková
Michaela Lejsková a Veronika Soukupová
Profesní setkání a křest magazínu Best of 2012
Michaela Lejsková a Helena Vondráčková
Egita Ranovica a Michaela Lejsková
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Tereza Bonnet Šenková s manželem a Michaela Lejsková
Michaela Lejsková a Michal Horáček
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
partneři
Prof. MUDr. Jan Starý, DrSc. a Michaela Lejsková
Michaela Lejsková a Michal Horáček
Michaela Lejsková a Michal Horáček
Michaela Lejsková a Eva Hrušková
Michaele Lejsková a Jan Přeučil
Michaele Lejsková a Jan Přeučil
Michaela Lejsková, Hana Robinson a Jan Přeučil
Robert Vano, Michaela Lejsková a Pavel Bauer
Liběna Rochová a Michaela Lejsková
Helena Vondráčková, Vlastimil Harapes a Tomio Okamura
Michaela Lejsková a Zdeněk Podhůrský
Vlastimil Harapes a Michaela Lejsková
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Jan Přeučil, Michaela Lejsková a Richard Stříbný
Helena Vondráčková a Jan Přeučil
Michal Singer
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Michael Hejč
Michael Hejč
Michaela Lejsková a Robert Vano
Václav Tobrman
kriminalistika
vino e cuore
Bandi Vamos
AVON
Dita Brančíková a Eva Hrušková
Magoque Moment
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Richard Stříbný
Richard Stříbný
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Michaela Lejsková a Robert Vano
Daniel Vaněk a Michaela Lejsková
Vlastimil Harapes a Daniel Vaněk
raut
Manner tým
Hana Robinson, Michaela Lejsková
Magoque Moment
Michaela Lejsková a Eva Hrušková
Michal Singer
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Ivan Šablatúra, Michaela Lejsková a Braňo Polák
vino e cuore
Helena Vondráčková a Vlastimil Harapes
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Manner tým
Jan Přeučil a Helena Vondráčková
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Robert Vano a Helena Vondráčková
Michaela Lejsková a Ivan Pilný
Jan Přeučil a Václav Tobrman
Jan Přeučil a Václav Tobrman
Jan Přeučil a  Michaela Lejsková
Jaroslav Mejta, Robert Vano a Helena Vondráčková
Tomáš Vonaký s doprovodem
Radek Jaroš a Michaela Lejsková
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Andrej Vámoš a Michaela Lejsková
Andrej Vámoš, Michaela Lejsková a Eva Šebestová
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Radek Jaroš
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Evžen Amler a Michaela Lejsková
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Michaela Lejsková, František Segrádo a Michal Horáček
Michaela Lejsková, František Segrádo a Michal Horáček
Marta Šobová, Michaela Lejsková a Hana Oujezdská
Pavel Bauer a Michaela lejsková
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Oldřich Kněžík a Michaela Lejsková
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Monika Bagárová, Michaela lejsková a Lumír Mati
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Helena Vondráčková
Michaela Lejsková a Betty Lee
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Michaela Lejsková a Michael Krásný
Michaela Lejsková a František Segrádo
Michaela Lejsková a Michal Horáček
Michaela Lejsková a Jan Přeučil
Petr Sýkora a Michaela Lejsková
Dana Steinová
Mária Halahijová, Irena Vavrušková a Eva Hrušková
AVON
Táňa Havlíčková a Michaela Lejsková
Liběna Rochová a Michaela Lejsková
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Radek Jaroš a Tomio Okamura
Vlastimil Svatý, Liběna Rochová a Martin Kámen
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Tomio Okamura a Ivan Pilný
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Vlastimil Harapes
Vlastimil Harapes
Vlastimil Harapes
Liběna Rochová a Daniel Vaněk
Michaela Lejsková a Martin Kámen
Jana Wolfová, Helena Vondráčková a Karel Wolf
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Helena Vondráčková a Michael Hejč
Jana Lukášová a Michaela Lejsková
Profesní setkání a křest magazínu Best of 8.3.2012
Jan Přeučil a Richard Stříbný
Jan Přeučil a Helena Vondráčková
Ivan Šablatúra
Betty Lee a Michael Krásný
Glanc
TopLife

Partneři

AVON Cosmetics
TopLife
Manner
Carmen Flora
Top Tep
Restaurace Zlatý had
Menstyle
Magique Moment
BANDI VAMOS - Pánské obleky


Komentáře



Kategorie
Příbuzné články
Backstage 10/2019
Backstage 10/2019

28.10.2019 | Backstage fotografie – produkce profesního magazínu Best of realizovaná 18. října 2019 v hotelu ...


Backstage 5/2019
Backstage 5/2019

15.06.2019 | Backstage fotografie – produkce profesního magazínu Best of realizovaná 29. května 2019 Focené ...


10. setkání profesionálů magazínu Best of
10. setkání profesionálů magazínu Best of

20.05.2019 | Společenské setkání lidí vynikajících v různých profesích se uskutečnilo v nově otevřeném ...


Backstage 2/2019/2
Backstage 2/2019/2

15.02.2019 | Backstage fotografie – produkce profesního magazínu Best of realizovaná 7. února 2019 foto Honza ...


Backstage 2/2019
Backstage 2/2019

03.02.2019 | Backstage fotografie – produkce profesního magazínu Best of realizovaná 1. února 2019 Profesní ...